Ik kreeg vorig jaar met kerst een heel lief cadeautje van een goede vriendin van mij, een bijzonder cadeautje omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik voelde me compleet leeg, energieloos en voortdurend moe. Omdat ik een HSP ben (Hoog Sensitief Persoon) trok ik me alles van iedereen aan, en zelfs de negatieve energie van andere personen wisten mijn stemming te bepalen en ervoor te zorgen dat het kleine beetje positieve energie dat ik soms nog in me had met de noorderzon verdween.

Het cadeautje dat ik kreeg was een kralenarmband.

Niet zomaar een kralenarmband, nee deze kralen waren gemaakt van de natuursteen Labradoriet. Er zat ook een kaartje bij waarin stond beschreven wat de Labradoriet steen voor werking heeft. Ook vertelde ze me dat de stenen opgeladen konden worden door ze bij volle maan `s avonds op de vensterbank te leggen.

Ik deed hem natuurlijk gelijk om en toen ik `s avonds op de bank zat voelde ik me ineens blij worden. Iets wat ik lang niet meer had gevoeld. Ik ben een vrij nuchter persoon die normaal gesproken nergens in gelooft behalve in mijn kind en mezelf, maar toch vroeg ik mezelf deze avond af of het misschien iets met die armband te maken had. Ik vroeg het aan mijn vriendin en zij zei dat dat heel goed zou kunnen. Ik had zelf ook dat idee, en het had dan ook mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik ben er wel van overtuigd dat je jezelf moet openstellen voor dergelijke dingen om erin te kunnen geloven. 

Nadat ik veel over natuurstenen en de werkingen ervan ben gaan lezen, heeft het mijn interesse gewekt. Ik besloot zelf deze stenen te gaan inkopen en te gaan verwerken in sieraden. Ik maakte er als eerste 1 voor mijn zoon, omdat ook hij een HSP is en genoeg positieve energie kan gebruiken. Zonder dat ik het wist hadden deze stenen al eerder, ook de interesse van mijn zoon gewekt, en ook hij wist me te vertellen wanneer het volle maan zou zijn en dat we de armbanden dan moesten gaan opladen. Een hobby van ons samen is ontstaan, hoe leuk en bijzonder is dat. We zijn nu sinds een paar maanden bezig om onszelf te verdiepen in natuurstenen, en daar allerlei creatieve ideeen bij te bedenken. Achter de schermen zijn we dan ook heel druk om mooie creaties te maken.